Afsluiting Zandpad

Aanvullende verkeersmaatregelen n.a.v. vervanging Vechtbrug

De aannemer is bezig met de verwijderen van de oude brughoofden. Aan de Zandpad kant is het brughoofd ondergronds groter is dan bij de onderzoeken in 2021 geconstateerd. Dit heeft tot gevolg dat er een groter werkterrein nodig is voor de afgraving. Om deze werkzaamheden veilig uit te voeren wordt het werkterrein uitgebreid. Daardoor is doorgang voor gemotoriseerd verkeer in beide richtingen voor langere periode niet mogelijk. Deze extra werkzaamheden hebben geen gevolgen voor de planning van het totale project vervanging Vechtbrug Breukelen.

  • Vanaf woensdag 26 januari 7.00 uur wordt het Zandpad in noordelijke richting bij de kruising Laan van Gunterstein afgesloten voor een periode van 4 a 5 weken voor al het gemotoriseerd verkeer.
  • Op de hoek Zandpad / Proosdijweg komt een Matrixbord: doorgaand verkeer gestremd
  • Voetgangers en fietsers kunnen wel gebruik maken van een smalle doorgang bij de stremming.
  • De eerste dagen zijn er verkeerregelaars om het verkeer in goede banen te leiden.
  • De kruising Zandpad / Laan van Gunterstein blijft wel beschikbaar richting de Scheendijk. (omleidingsroute voor aanwonenden)
  • Er komen momenten dat de kruising helemaal is afgesloten voor al het verkeer. Tijdens deze momenten die vooraf volgens de planning bekend zijn, worden omwonenden geïnformeerd als ze zich hiervoor hebben aangemeld.
  • Tevens kan het voorkomen dat met laden en lossen door werkverkeer de kruising voor kortere periode beperkt of niet beschikbaar is. Dan kan het zijn dat auto’s 20 minuten moeten wachten omdat de kruising is gestremd. Deze momenten zijn niet vooraf te plannen en door te geven aan de omgeving.
  • Het verkeer op de kruising wordt geregeld met verkeerslichten.

   * = Afsluiting

—- Zanpad alleen bereikbaar voor omwonenden

—- Omleidingsroute

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s