Heeft uw (sport)vereniging zich al aangemeld?

Dit is dé kans om als sportvereniging, commerciële sportaanbieder, instelling uit onderwijs, wonen, welzijn en zorg, het bedrijfsleven, de gemeente en ieder ander een bijdrage te leveren aan sport en bewegen in Stichtse Vecht. Kom 11 december naar De aftrap voor het lokale sportakkoord!

Meld je nu aan!

Alle info op een rij

Wat: Aftrap lokale sportakkoord
Wanneer: 11 december 2019 
Inloop va 19:00 uur, programma 19:30-22:00 uur 
Kom op tijd, fluitsignaal klinkt om 19:30 uur 🙂

Locatie: Voetbalvereniging OSM’75, Fazantenkamp 619 Maarssenbroek

Waarom meedoen?

Ten eerste natuurlijk om zoveel mogelijk inwoners van Stichtse Vecht met plezier te laten sporten en bewegen. Hiervoor gaan we met elkaar uitgangspunten en activiteiten bepalen. Voor de uitvoering van de activiteiten die in het sportakkoord zijn neergelegd kan de gemeente bij het Rijk een uitvoeringsbudget aanvragen. Voor de gemeente Stichtse Vecht zal dit ongeveer €40.000,- per jaar zijn gedurende 2 jaar (2020 en 2021).

Meer informatie

Wil je meer weten over het lokale sportakkoord, kijk dan op www.sportakkoordstichtsevecht.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s