Update nieuwbouw en tijdelijke huisvesting Broeckland College

In november 2021 is er op deze site informatie gedeeld dat het Broeckland College op haar huidige locatie een nieuw schoolgebouw gaat bouwen en niet in de wijk Broeckland. Wel is het noodzakelijk om tijdens de bouwperiode gebruik te maken van tijdelijke huisvesting.

Tijdelijke huisvesting in Broeckland

De locatie voor de tijdelijke huisvesting van het Broecklandcollege komt op veld 2 van handbalvereniging HV Nijenrodes. Planning is vanaf januari 2023 tot zomer 2024.

Naar verwachting wordt de tijdelijke huisvesting vanaf december dit jaar opgebouwd. Januari 2023 zal deze in gebruik worden genomen. Op dit moment is de planning dat de tijdelijke huisvesting tot de zomer van 2024 in gebruik is en daarna wordt verwijderd. Op handbalveld 1 zal een beach-handbalveld gerealiseerd worden. De planning hiervan is in overleg met HV Nijenrodes. Zowel voor de tijdelijke huisvesting als voor het beach-handbalveld wordt een omgevingsvergunning aangevraagd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s