Sluiting Vaccinatielocatie Stinzenhal

GGDrU heeft de locatie in Breukelen tot 30 september gehuurd. Om de geplande afschaling goed op te vangen en de zaal weer af te bouwen, zal de GGD de locatie per 17 september sluiten en de week erna wordt de locatie afgebouwd. Uiterlijk 1 oktober kunnen de gebruikers van de Stinzenhal weer terugkeren.

Het vaccinatieprogramma door de GGD regio Utrecht komt in een nieuwe fase. Na ongeveer 8 maanden grootschalig vaccineren tegen COVID-19 gaat de GGDrU na de zomer over op kleinschalig en doelgroepgericht vaccineren. Dat houdt in dat de GGD gaat vaccineren op plekken in de regio Utrecht waar de vaccinatiebereidheid achter blijft. Dit heeft gevolgen voor de vaccinatielocaties in de regio o.a. voor de gemeente Stichtse Vecht.

De vaccinatielocatie in de gemeente Stichtse Vecht gaat sluiten. Iedereen die een afspraak kon maken in de Stinzenhal heeft dat inmiddels gedaan of kunnen doen. Er worden nauwelijks nog afspraken voor deze locatie gemaakt. Een aantal vaccinatielocaties blijft open in de regio Utrecht en wel in Nieuwegein, Veenendaal en Woerden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s