Gemeenteraad stichtse vecht komt naar broeckland.

In het kader van het plan ‘Raad op de fiets’ staat een fietstocht gepland door Breukelen. De fietstocht en bezoek aan de wijk Broeckland staat gepland op zaterdag 28 augustus 2021. Dit uiteraard onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen. De planning is dat de raadsleden om ongeveer 13:30 uur aankomen.

Wilt u in gesprek met de leden van de Gemeenteraad?

Bewoners kunnen vervolgens (delen van) de wijk aan de raad laten zien en met hen in gesprek gaan. Het gaat er vooral om dat bewoners laten zien wat zij belangrijk vinden. Hiervoor is een half uur beschikbaar. Om ongeveer 14.00 uur vertrekken de raadsleden voor het vervolg van de fietstocht.

Is er iets dat u met een raadslid wilt bespreken? Of wilt u gewoon kennismaken? Stuur dan een e-mail naar: marijke.de.jong@stichtsevecht.nl. U dient zich voor 11 augustus aan te melden. Er wordt met de aangemelde bewoners een punt afgesproken om elkaar te ontmoeten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s