Vaccineren Stinzenhal vanaf 12 april

Vanaf 12 april tot en met eind september 2021 is de Stinzenhal in Breukelen een COVID-19 vaccinatielocatie. Inwoners kunnen zich dichtbij huis laten vaccineren. In dit wijkbericht leest u wat er gaat gebeuren en wat u ervan kunt gaan merken.

Openingstijden vaccinatielocatie

De Stinzenhal is ingericht om inwoners te vaccineren tegen COVID-19. Maandag 12 april start de GGDrU met vaccineren in de Stinzenhal. Vanaf dat moment wordt er zeven dagen per week van 08.00 uur tot 20.00 uur gevaccineerd. Vaccineren gebeurt alleen op afspraak.

Extra verkeer door de wijk

Nu de GGDrU de vaccinatielocatie opent komt er meer verkeer door de wijk. Een bezoeker kan alleen op afspraak terecht. We verwachten zo’n 75 bezoekers, verdeeld over een uur. Sommigen komen met de auto, anderen lopend of op de fiets. Daarom hebben we een verkeersplan opgesteld met duidelijke borden in de wijk. Zo nodig komen er verkeersregelaars.

Op de wijkkaart op de achterzijde van dit Wijkbericht ziet u de adviesroute om bij de Stinzenhal te komen. Deze route staat met borden in de wijk aangegeven.


We vragen iedereen om zoveel mogelijk op de fiets te komen. Bezoekers kunnen hun auto of fiets kwijt bij de Stinzenhal, op de parkeerplaats waar normaal de auto’s en fietsen van de gebruikers van de hal staan. We proberen de hinder zoveel mogelijk te beperken.

Adviesroute autoverkeer

Om te zorgen dat automobilisten veilig en vlot naar de Stinzenhal kunnen rijden is er door de wijk een adviesroute voor autoverkeer. Zo blijven de wijk en de Stinzenhal goed bereikbaar, ook voor de hulpdiensten. De adviesroute naar de Stinzenhal staat aangegeven vanaf de brugoprit en de Straatweg (zowel vanuit de richting Maarssen als vanuit de richting Loenen).

Wie mag zich laten vaccineren in de Stinzenhal

De Rijksoverheid bepaalt de landelijke vaccinatiestrategie. Hierin staat wie wanneer gevaccineerd wordt. De Stinzenhal wordt eerst gebruikt voor het vaccineren van thuiswonende 60-plussers zonder medische aandoening uit Stichtse Vecht en De Ronde Venen. Daarna worden hier 18 tot 60-jarigen uit Stichtse Vecht gevaccineerd. Inwoners krijgen een oproep voor hun vaccinatie van de huisarts of het RIVM. Voor vragen over de planning kunt u het beste contact opnemen met de GGDrU. Neem contact op met GGDrU via
telefoonnummer 030-630 54 00 of kijk op http://www.ggdru.nl.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de vaccinatie? Kijk dan op http://www.coronavaccinatie.nl of bel naar 0800-1351. Heeft u vragen over het gebruik van de Stinzenhal? Bel de gemeente op 14 0346.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s