Druktemonitor tegen Corona

Ga voorbereid op pad en help mee de drukte te verspreiden. Alleen samen kunnen wij de verspreiding van Corona tegengaan. Help je mee?

Druktemonitor

Provincie Utrecht heeft een druktemonitor ontwikkeld, samen met de VRU, Utrecht Marketing, Routebureau Utrecht, Regionaal bureau voor Toerisme Heuvelrug en Vallei en Utrecht Region.

Zie hier: https://www.druktemonitorutrecht.nl/. De kaart wordt online gepromoot door o.a. de VRU.

Als deze kaart beter is gevuld voor Stichtse Vecht kan dit een heel mooi middel zijn om te zorgen dat mensen voorbereid op pad gaan en om de drukte te spreiden. We gaan deze monitor toevoegen aan onze webpagina over mogelijke zomeractiviteiten in Stichtse Vecht: www.stichtsevecht.nl/zomer\

Hoe kun je helpen?

Raadpleeg de kaart voordat je op pad gaat en vermijd drukke plekken. Ben je op de een of andere manier betrokken bij een locatie in je buurt? Help dan mee door zelf drukte-informatie toe te voegen. Je kunt een account aanmaken en zo zelf deze informatie toevoegen. Verwachte drukte kun je ook 1 x per week doorgeven (op basis van eigen ervaring en inzicht), zodat je enkel afwijkingen hoeft door te geven.

Dank voor uw medewerking. De Gemeente streeft naar een goed gevulde druktemonitor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s