Heeft u een goed idee om uw buurt te verbeteren?

En wilt u daar werk van maken? Meld uw idee dan aan bij Kern met Pit en krijg tips en advies om uw plan uit te voeren. Aanmelden kan tot en met 31 oktober 2019.

Wilt u bijvoorbeeld een speeltuin of een pluktuin in uw buurt maken? Of een toneelstuk maken met jongeren uit uw wijk? Kern met Pit staat voor u klaar met tips en advies en brengt u in contact met mensen die u kunnen helpen uw plan uit te voeren. Ook kunt u gratis meedoen aan interessante workshops. Lukt het om uw idee binnen een jaar uit te voeren? Dan ontvangt u het predicaat Kern met Pit en € 1.000 voor het project.

Meer informatie en aanmelden

U kunt zich tot 31 oktober 2019 aanmelden via www.kernmetpit.nl. Daar vindt u ook meer informatie over de voorwaarden, de workshops en andere projecten.

Steun aan burgerinitiatieven

De provincie Utrecht wil dat goede ideeën voor de leefbaarheid de kans krijgen zich te ontwikkelen en is daarom partner van Kern met Pit. Voor dorpen en de kleine kernen in de provincie zijn er naast Kern met Pit nog andere (subsidie)mogelijkheden om burgerinitiatieven te steunen. Kijk voor meer informatie in het subsidieloket.

De provincie Utrecht werkt aan een krachtig en vitaal landelijk gebied. Een plek waar iedereen nu en in de toekomst van kan genieten en waar ondernemers blijvend een gezond bedrijf kunnen runnen.

Meer informatie: