Acties voor een groene tuin

Wil jij leuke inspiratie voor je tuin ontvangen? Kom aanstaande zaterdag met het hele gezin langs op de weekmarkt in Bisonspoor. Maak zaadbommetjes, ontvang nuttige informatie en doe mee met de regenton-raadactie en win een leuke goodiebag.

Aankomend weekend vinden er verschillende acties plaats in het kader van de ‘Maand van de Watervriendelijke tuin’. De acties vragen aandacht voor het belang van een groene tuin die water de ruimte geeft

Actiedag in Bisonspoor

Op zaterdag 13 april staat een stand bij de weekmarkt in Bisonspoor van 12.00 tot 16.00 uur met verschillende leuke activiteiten en nuttige informatie. Kinderen kunnen deelnemen aan de activiteit zaadbommetjes maken in samenwerking met IVN Vecht en Plassengebied. Ook is er een regentonraadactie waarbij je een leuke goodiebag wint (altijd prijs!). Ontvang daarnaast nuttige informatie en krijg tips voor je eigen tuin van Arjan Post van A.J. Post tuinontwerpburo.

Informatiestand en kortingsacties

De volgende dag, op zondag 14 april, is er een informatiestand te vinden in Tuincentrum Vechtweelde. Kom meer te weten over het belang van een groene tuin en ontvang nuttige informatie over hoe je je tuin kan inrichten, plantjes en het opvangen van regenwater. Daarnaast geeft tuincentrum Vechtweelde 25% korting op een regenton naar keuze (geldig van 10 tot 30 april).

Ook tuincentrum van Ginkel heeft verschillende acties. In het buitengedeelte is er aandacht voor verschillende maatregelen om je tuin waterbestendig te maken; op regentonnen geldt een korting van €25 en er is een kortingsactie ‘5 voor €15’ op een speciaal assortiment plantjes. Deze plantjes kunnen goed tegen zowel hele natte als droge periodes. Beide kortingsacties lopen de gehele maand april.